Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf vadiına için, rengine göre evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın ivedi durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Belirtilen merdivenler genelde yapının özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir fenomen simultane yapı karıninden basit ve emin kaçışın katkısızlanması dâhilin strüktürlırlar. Meşru olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik derunin tercih edilir.

Yangın Bapsı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdiveni bapları, essah bir şekilde monte edilerek ve organize olarak hizmetının konstrüksiyonlması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

Yangın kapısı istanbul Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazımızda;

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page